Hírek/Események
Tapéták!
A jó idővel együtt gyönyörű tapéták érkeztek üzletünkbe! Ízelítő gyanánt folyamatosan töltünk fel képeket a honlapunkra, de addig is látogasson el személyesen mintatermünkbe!tovább a cikkhez
Spirit
Közkívánatra 2017. május 1-től visszahoztuk a kínálatunkba a már kifutott AMARA 06-os könyv SPIRIT nevű bútorszövetét.tovább a cikkhez
MAX City Birthday Shopping
Május 12-14. között ünnepli 12. születésnapját a MAXCity Lakberendezési Áruház. Izgalmas programok, különleges ajánlatok és akciók várják a vásárlókat! Jöjjön el Ön is a MAXCity Birthday Shopping hétvégére! Részletek: http://maxcity.hu/BirthdayShoppingtovább a cikkhez
tovább a cikkhez Még több hír/esemény
Mintaterem elérhetőség
Cím: Königs-Art Bútor mintaterem. MAX City földszint 27. üzlet Nyitvatartás: H-SZ: 10-20 V: 10-19
Telefon: +36 23 418-200
Fax:
Mobil: +36 30 619-6075
További elérhetőségek
Himalajai Zen mondás

"Az emberek azt állítják, hogy múlik az idő, az idő viszont csak mosolyog, mert látja, hogy az emberek mulnak."

További idézetek

Termékeink

1 2 3 4 5 6 7 8
Solo MAX
72.600,- Ft-tól

Karfás Babzsákfotel, amelynél két külön rekesz biztosítja a karfa keménységét és ezáltal könnyebben ki lehet szállni a fotelből.
Tini
42.300,- Ft-tól

Kamaszoknak tökéletes méretű babzsák. Ülni, feküdni, tanulni, egyaránt remek rajta. Ha elfekteted, még a barátod is melléd kuporodhat.
Trapéz Solo
69.900,- Ft-tól

Karfái, fejtámlája és megfelelő szélessége a maximális kényelmet biztosítja. Méretei miatt magas embereknek is kiváló és nincs az az érzésünk, hogy a földön ülünk, mert az ülés magassága 45 cm-
Revert
Gallery Mediterranean, Gallery Sansations, Art Gallery, Pacific Collection katalógusok megtekinthetőek üzletünkben.
Sydney III.
345.000,- Ft-tól

Letisztult vonalvezetés, finoman ívelt karfák, elegáns, de nem hivalkodó megjelenés. Sydney bútorunk a legkönnyebben variálható modell, széles elemválasztékkal.
Neo kanapé
185.600,- Ft-tól

Bőr 3 személyes kanapé
Neo II.
333.300,- Ft-tól

Kis méretek és egyszerű, egyenes formavilág. Ez a komplex kis bútor mégis mindent tud, amit nagyobbra nőt társai. Ki gondolná, hogy ággyá alakítható és még ágyneműtartója is van?
Sydney I.
428.300,- Ft-tól

Letisztult vonalvezetés, finoman ívelt karfák, elegáns, de nem hivalkodó megjelenés. Sydney bútorunk a legkönnyebben variálható modell, széles elemválasztékkal.
City
424.600,- Ft-tól

Letisztult, egyenes vonalvezetés, hagyományos ülésmélység, tetszőlegesen áthelyezhető fejtámla jellemzi. Ágyazható kivitel is rendelhető!
Springfield
215.900,- Ft-tól

Romantikus kanapé klasszikus vagy modern huzattal.
Toledo
416.800,- Ft-tól

Személyre szabva
A földön ahány ember, annyi lélek, a tökéletesedés útját járjuk... azaz ahány ember annyiféle igény, akkor miért is lennének az ülőgarnitúráink egyformák? Ebben segítünk vásárlóinknak: az általunk gyártott termékeket otthonaik méretéhez igazítjuk, széles kárpit választékunkban bárki megtalálhatja a kedvére valót, ha mégsem, akkor hozott szövettel is elkészítjük a kiválasztott kanapét. Sőt egyedi igények megvalósítását is vállaljuk.
Sydney ottomán
Ágyazható kivitelben és lomtár funkcióval is rendelhető!
Férfias hálószobák
A férfiaknak szánt bútorok általában karakteres, erőteljes darabok, melyeknél a funkció és a kényelem talán a legfontosabb szempont.
Mercis
A szlovén céggel való szoros együttműködés során egyre szélesebb választékkal állunk partnereink rendelkezésére, amely felöleli a bútorszövetek, műbőrök, bútorvásznak, zseniliák, bútorbőrök, sokféle microfibrák, nano bevonatú szövetek, vízlepergető vásznak, mintás bútorszövetek valamint a természetes alapanyagú szövetek palettáját.
AQUA Clean
Az Aquaclean lehetővé teszi, hogy akár a legmakacsabb foltok is eltávolíthatók legyenek csupán víz használatával. Az Aquaclean egy láthatatlan, molekuláris védőréteggel von be minden egyes szövetszálat.
1 2 3 4 5 6 7 8