Hírek/Események
Tapéták!
A jó idővel együtt gyönyörű tapéták érkeztek üzletünkbe! Ízelítő gyanánt folyamatosan töltünk fel képeket a honlapunkra, de addig is látogasson el személyesen mintatermünkbe!tovább a cikkhez
Spirit
Közkívánatra 2017. május 1-től visszahoztuk a kínálatunkba a már kifutott AMARA 06-os könyv SPIRIT nevű bútorszövetét.tovább a cikkhez
MAX City Birthday Shopping
Május 12-14. között ünnepli 12. születésnapját a MAXCity Lakberendezési Áruház. Izgalmas programok, különleges ajánlatok és akciók várják a vásárlókat! Jöjjön el Ön is a MAXCity Birthday Shopping hétvégére! Részletek: http://maxcity.hu/BirthdayShoppingtovább a cikkhez
tovább a cikkhez Még több hír/esemény
Mintaterem elérhetőség
Cím: Königs-Art Bútor mintaterem. MAX City földszint 27. üzlet Nyitvatartás: H-SZ: 10-20 V: 10-19
Telefon: +36 23 418-200
Fax:
Mobil: +36 30 619-6075
További elérhetőségek
Himalajai Zen mondás

"Az emberek azt állítják, hogy múlik az idő, az idő viszont csak mosolyog, mert látja, hogy az emberek mulnak."

További idézetek

Nabucco QuickClean Mercis

7.200,- Ft-tól

1
Leírás

A Mercis 2017-es nagydobása a Nabucco bútorszövet. QuickClean technológiájuk segítségével sikerült egy roppant praktikus, és könnyen tisztítható szövetet bevezetniük. 38 szín közül lehet választani, ennyi mellett még a határozott elképzeléssel rendelkezők sem tudnak elmenni megingás nélkül.

Nabucco. A név, ami újra osztotta a lapokat a bútorszövetek világában. Jött, látott és győzött. Kiemelkedően magas minőségű szövet, ehhez párosul, hogy csak egy nedves rongy elég a tisztításához. Technikai jellemzőit nem érheti szó, magas kopásállósággal rendelkezik, mosogépben pedig mosható is. 

38 szín közül már azért nehéz a legszebbet kiválasztani, mert könnyen szerelembe eshetünk újra meg újra, mindig egy másik árnyalattal. Puha tapintása megteremti az otthon meleg, körbeölelő hangulatát. Amikor hazaérünk és levetjük magunkat a kanapéra, ez az az érzés, ami fogad bennünket.

Bőrt utánzó mintázata miatt, de azzal ellentétben, meleg és barátságos összhatást keltő kárpit lévén, nehéz olyan felhasználási területet említeni, ahova ne lenne tökéletes választás a Nabucco QucikClean szövetünk.

Felhasználásával bútoraink a 2-es árkategóriába esnek, így pozitív tulajdonságai tovább gyarapodnak, hogy a bútorok ára sem emelkedik drasztikusan az indulóárhoz képest, amennyiben ilyen anyagból készíthetjük ülőgarnitúrájukat.