Hírek/Események
Fotózás utáni ágyak kiárusítása
Néhány ágyunkat azért gyártottunk, hogy termékfotókat készíthessünk róluk. Most, hogy feladatukat teljesítették akciós áron tudjuk Önöknek értékesíteni.tovább a cikkhez
Új bútoröltöztető program!
Sokan vannak, akik nehezen tudják elképzelni leendő kanapéjukat más szövettel, mint a kiállított mintadarab, mégsem akarnak lemondani a több száz szín közül történő választás lehetőségéről.tovább a cikkhez
Szövetek házikedvencekkel élőknek!
Azt, hogy mennyi munkát jelent a családtagnak számító kutyus vagy cica után tisztán tartani a lakást, csak az tudja, aki együtt él velük. Szerencsére mostantól legalább a kanapé miatt nem kell aggódni.tovább a cikkhez
tovább a cikkhez Még több hír/esemény
Mintaterem elérhetőség
Cím: Königs-Art Bútor mintaterem. MAX City földszint 27. üzlet
Telefon: +36 23 418-200
Fax:
Mobil: +36 30 619-6075
További elérhetőségek
Masaru Emoto

"Sohasem lelhetünk rá az igazi boldogságra, amíg nem válunk eggyé a korlátlan létezéssel, ehhez pedig magasabb szintre kell emelnünk tudatosságunkat"

További idézetek

Nabucco QuickClean Mercis

7.200,- Ft-tól

1
Leírás


A Mercis 2017-es nagydobása a Nabucco bútorszövet. QuickClean technológiájuk segítségével sikerült egy roppant praktikus, és könnyen tisztítható szövetet bevezetniük. 38 szín közül lehet választani, ennyi mellett még a határozott elképzeléssel rendelkezők sem tudnak elmenni megingás nélkül.

Nabucco. A név, ami újra osztotta a lapokat a bútorszövetek világában. Jött, látott és győzött. Kiemelkedően magas minőségű szövet, ehhez párosul, hogy csak egy nedves rongy elég a tisztításához. Technikai jellemzőit nem érheti szó, magas kopásállósággal rendelkezik, mosogépben pedig mosható is. 

38 szín közül már azért nehéz a legszebbet kiválasztani, mert könnyen szerelembe eshetünk újra meg újra, mindig egy másik árnyalattal. Puha tapintása megteremti az otthon meleg, körbeölelő hangulatát. Amikor hazaérünk és levetjük magunkat a kanapéra, ez az az érzés, ami fogad bennünket.

Bőrt utánzó mintázata miatt, de azzal ellentétben, meleg és barátságos összhatást keltő kárpit lévén, nehéz olyan felhasználási területet említeni, ahova ne lenne tökéletes választás a Nabucco QucikClean szövetünk.

Felhasználásával bútoraink a 2-es árkategóriába esnek, így pozitív tulajdonságai tovább gyarapodnak, hogy a bútorok ára sem emelkedik drasztikusan az indulóárhoz képest, amennyiben ilyen anyagból készíthetjük ülőgarnitúrájukat.