Hírek/Események
Tapéták!
A jó idővel együtt gyönyörű tapéták érkeztek üzletünkbe! Ízelítő gyanánt folyamatosan töltünk fel képeket a honlapunkra, de addig is látogasson el személyesen mintatermünkbe!tovább a cikkhez
Spirit
Közkívánatra 2017. május 1-től visszahoztuk a kínálatunkba a már kifutott AMARA 06-os könyv SPIRIT nevű bútorszövetét.tovább a cikkhez
MAX City Birthday Shopping
Május 12-14. között ünnepli 12. születésnapját a MAXCity Lakberendezési Áruház. Izgalmas programok, különleges ajánlatok és akciók várják a vásárlókat! Jöjjön el Ön is a MAXCity Birthday Shopping hétvégére! Részletek: http://maxcity.hu/BirthdayShoppingtovább a cikkhez
tovább a cikkhez Még több hír/esemény
Mintaterem elérhetőség
Cím: Königs-Art Bútor mintaterem. MAX City földszint 27. üzlet Nyitvatartás: H-SZ: 10-20 V: 10-19
Telefon: +36 23 418-200
Fax:
Mobil: +36 30 619-6075
További elérhetőségek
Woody Allen

"Foglalkoztat a jövőm, mivel a hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."

További idézetek

Nabucco QuickClean Mercis

7.200,- Ft-tól

1
Leírás

A Mercis 2017-es nagydobása a Nabucco bútorszövet. QuickClean technológiájuk segítségével sikerült egy roppant praktikus, és könnyen tisztítható szövetet bevezetniük. 38 szín közül lehet választani, ennyi mellett még a határozott elképzeléssel rendelkezők sem tudnak elmenni megingás nélkül.

Nabucco. A név, ami újra osztotta a lapokat a bútorszövetek világában. Jött, látott és győzött. Kiemelkedően magas minőségű szövet, ehhez párosul, hogy csak egy nedves rongy elég a tisztításához. Technikai jellemzőit nem érheti szó, magas kopásállósággal rendelkezik, mosogépben pedig mosható is. 

38 szín közül már azért nehéz a legszebbet kiválasztani, mert könnyen szerelembe eshetünk újra meg újra, mindig egy másik árnyalattal. Puha tapintása megteremti az otthon meleg, körbeölelő hangulatát. Amikor hazaérünk és levetjük magunkat a kanapéra, ez az az érzés, ami fogad bennünket.

Bőrt utánzó mintázata miatt, de azzal ellentétben, meleg és barátságos összhatást keltő kárpit lévén, nehéz olyan felhasználási területet említeni, ahova ne lenne tökéletes választás a Nabucco QucikClean szövetünk.

Felhasználásával bútoraink a 2-es árkategóriába esnek, így pozitív tulajdonságai tovább gyarapodnak, hogy a bútorok ára sem emelkedik drasztikusan az indulóárhoz képest, amennyiben ilyen anyagból készíthetjük ülőgarnitúrájukat.