Hírek/Események
Fotózás utáni ágyak kiárusítása
Néhány ágyunkat azért gyártottunk, hogy termékfotókat készíthessünk róluk. Most, hogy feladatukat teljesítették akciós áron tudjuk Önöknek értékesíteni.tovább a cikkhez
Új bútoröltöztető program!
Sokan vannak, akik nehezen tudják elképzelni leendő kanapéjukat más szövettel, mint a kiállított mintadarab, mégsem akarnak lemondani a több száz szín közül történő választás lehetőségéről.tovább a cikkhez
Szövetek házikedvencekkel élőknek!
Azt, hogy mennyi munkát jelent a családtagnak számító kutyus vagy cica után tisztán tartani a lakást, csak az tudja, aki együtt él velük. Szerencsére mostantól legalább a kanapé miatt nem kell aggódni.tovább a cikkhez
tovább a cikkhez Még több hír/esemény
Mintaterem elérhetőség
Cím: Königs-Art Bútor mintaterem. MAX City földszint 27. üzlet
Telefon: +36 23 418-200
Fax:
Mobil: +36 30 619-6075
További elérhetőségek
Himalajai Zen mondás

"Az emberek azt állítják, hogy múlik az idő, az idő viszont csak mosolyog, mert látja, hogy az emberek mulnak."

További idézetek

Bellagio

Leírás


2018 tavaszán megújult kínálattal jelentkezik az AquaClean. Spanyolországból közvetlenül elérhető a Bellagio szövet, amely kellemesen selymes tapintásával és elegáns megjelenésével segít minket a saját stílusunk megalkotásában.

Spanyolország után, hála a hazai importőrnek, Magyarországon is elérhetővé vált a Bellagio katalógus. Legújabb AquaClean kárpitként sok szövet között kell érvényesülnie, de a jelenlegi trendeket követve, ahhoz kétség sem férhet, hogy kitűnő választás a divatos bútordarab megteremtéséhez. 

A Bellagio szövet hozza a kötelezőt: kiemelkedően magas kopásállóságú, könnyedén tisztántartható, az AquaClean védjegynek megfelelően, és selmyes tapintásával sajátos eleganciát kölcsönöz választott bútorának. 

Franciaágyak esetén könnyű vele dolgozni, ezzel is elősegíti a harmonikus összhangot a steppelt vagy gombozott minták között.

30 különböző színben választható, már-már zavarba ejtően nehéz a választás, hogy melyik is illene a legjobban saját kanapénkra.