Hírek/Események
Fotózás utáni ágyak kiárusítása
Néhány ágyunkat azért gyártottunk, hogy termékfotókat készíthessünk róluk. Most, hogy feladatukat teljesítették akciós áron tudjuk Önöknek értékesíteni.tovább a cikkhez
Új bútoröltöztető program!
Sokan vannak, akik nehezen tudják elképzelni leendő kanapéjukat más szövettel, mint a kiállított mintadarab, mégsem akarnak lemondani a több száz szín közül történő választás lehetőségéről.tovább a cikkhez
Szövetek házikedvencekkel élőknek!
Azt, hogy mennyi munkát jelent a családtagnak számító kutyus vagy cica után tisztán tartani a lakást, csak az tudja, aki együtt él velük. Szerencsére mostantól legalább a kanapé miatt nem kell aggódni.tovább a cikkhez
tovább a cikkhez Még több hír/esemény
Mintaterem elérhetőség
Cím: Königs-Art Bútor mintaterem. MAX City földszint 27. üzlet
Telefon: +36 23 418-200
Fax:
Mobil: +36 30 619-6075
További elérhetőségek
Masaru Emoto

"Sohasem lelhetünk rá az igazi boldogságra, amíg nem válunk eggyé a korlátlan létezéssel, ehhez pedig magasabb szintre kell emelnünk tudatosságunkat"

További idézetek

Bellagio

Leírás


2018 tavaszán megújult kínálattal jelentkezik az AquaClean. Spanyolországból közvetlenül elérhető a Bellagio szövet, amely kellemesen selymes tapintásával és elegáns megjelenésével segít minket a saját stílusunk megalkotásában.

Spanyolország után, hála a hazai importőrnek, Magyarországon is elérhetővé vált a Bellagio katalógus. Legújabb AquaClean kárpitként sok szövet között kell érvényesülnie, de a jelenlegi trendeket követve, ahhoz kétség sem férhet, hogy kitűnő választás a divatos bútordarab megteremtéséhez. 

A Bellagio szövet hozza a kötelezőt: kiemelkedően magas kopásállóságú, könnyedén tisztántartható, az AquaClean védjegynek megfelelően, és selmyes tapintásával sajátos eleganciát kölcsönöz választott bútorának. 

Franciaágyak esetén könnyű vele dolgozni, ezzel is elősegíti a harmonikus összhangot a steppelt vagy gombozott minták között.

30 különböző színben választható, már-már zavarba ejtően nehéz a választás, hogy melyik is illene a legjobban saját kanapénkra.