Hírek/Események
Tapéták!
A jó idővel együtt gyönyörű tapéták érkeztek üzletünkbe! Ízelítő gyanánt folyamatosan töltünk fel képeket a honlapunkra, de addig is látogasson el személyesen mintatermünkbe!tovább a cikkhez
Spirit
Közkívánatra 2017. május 1-től visszahoztuk a kínálatunkba a már kifutott AMARA 06-os könyv SPIRIT nevű bútorszövetét.tovább a cikkhez
MAX City Birthday Shopping
Május 12-14. között ünnepli 12. születésnapját a MAXCity Lakberendezési Áruház. Izgalmas programok, különleges ajánlatok és akciók várják a vásárlókat! Jöjjön el Ön is a MAXCity Birthday Shopping hétvégére! Részletek: http://maxcity.hu/BirthdayShoppingtovább a cikkhez
tovább a cikkhez Még több hír/esemény
Mintaterem elérhetőség
Cím: Königs-Art Bútor mintaterem. MAX City földszint 27. üzlet Nyitvatartás: H-SZ: 10-20 V: 10-19
Telefon: +36 23 418-200
Fax:
Mobil: +36 30 619-6075
További elérhetőségek
Himalajai Zen mondás

"Az emberek azt állítják, hogy múlik az idő, az idő viszont csak mosolyog, mert látja, hogy az emberek mulnak."

További idézetek

Bellagio

Leírás

2018 tavaszán megújult kínálattal jelentkezik az AquaClean. Spanyolországból közvetlenül elérhető a Bellagio szövet, amely kellemesen selymes tapintásával és elegáns megjelenésével segít minket a saját stílusunk megalkotásában.

Spanyolország után, hála a hazai importőrnek, Magyarországon is elérhetővé vált a Bellagio katalógus. Legújabb AquaClean kárpitként sok szövet között kell érvényesülnie, de a jelenlegi trendeket követve, ahhoz kétség sem férhet, hogy kitűnő választás a divatos bútordarab megteremtéséhez. 

A Bellagio szövet hozza a kötelezőt: kiemelkedően magas kopásállóságú, könnyedén tisztántartható, az AquaClean védjegynek megfelelően, és selmyes tapintásával sajátos eleganciát kölcsönöz választott bútorának. 

Franciaágyak esetén könnyű vele dolgozni, ezzel is elősegíti a harmonikus összhangot a steppelt vagy gombozott minták között.

30 különböző színben választható, már-már zavarba ejtően nehéz a választás, hogy melyik is illene a legjobban saját kanapénkra.