Hírek/Események
Fotózás utáni ágyak kiárusítása
Néhány ágyunkat azért gyártottunk, hogy termékfotókat készíthessünk róluk. Most, hogy feladatukat teljesítették akciós áron tudjuk Önöknek értékesíteni.tovább a cikkhez
Új bútoröltöztető program!
Sokan vannak, akik nehezen tudják elképzelni leendő kanapéjukat más szövettel, mint a kiállított mintadarab, mégsem akarnak lemondani a több száz szín közül történő választás lehetőségéről.tovább a cikkhez
Szövetek házikedvencekkel élőknek!
Azt, hogy mennyi munkát jelent a családtagnak számító kutyus vagy cica után tisztán tartani a lakást, csak az tudja, aki együtt él velük. Szerencsére mostantól legalább a kanapé miatt nem kell aggódni.tovább a cikkhez
tovább a cikkhez Még több hír/esemény
Mintaterem elérhetőség
Cím: Königs-Art Bútor mintaterem. MAX City földszint 27. üzlet
Telefon: +36 23 418-200
Fax:
Mobil: +36 30 619-6075
További elérhetőségek
Masaru Emoto

"Sohasem lelhetünk rá az igazi boldogságra, amíg nem válunk eggyé a korlátlan létezéssel, ehhez pedig magasabb szintre kell emelnünk tudatosságunkat"

További idézetek

AMARA gyerekbarát szövetek

Leírás


Az Aquaclean lehetővé teszi, hogy akár a legmakacsabb foltok is eltávolíthatók legyenek csupán víz használatával. Az Aquaclean egy láthatatlan, molekuláris védőréteggel von be minden egyes szövetszálat.

Az új AMARA bútorszövet már a fonalgyártásnál Aqua Clean technológiával készül, ezért vízzel gyakorlatilag minden, nem oldószeres szennyeződés könnyedén eltávolítható és ez a tulajdonsága sok tisztítás után is megmarad.

A kollekcióban található bútorszövetek Martin-Dale tesztje 36.000 és 100.000 között váltakozik.

Akár szállodai felhasználásra is megfelelő öko-textil.
 
Az AMARA mintakönyvekben megtalálható bútorkárpitok a mai divat-orientációknak megfelelően kellemes tapintású, főleg egyszínű, vagy apró mintás, egymással jól kombinálható anyagok, melyeket a klasszikus formákat idéző bútoroktól a legmodernebb bútorokra is bátran lehet alkalmazni.

Az Aquaclean technológiáról és a választható szövetekről bővebb információt és segédanyagokat talál a szövetgyártó honlapján:

https://www.aquaclean.com/hu-hu