Hírek/Események
Tapéták!
A jó idővel együtt gyönyörű tapéták érkeztek üzletünkbe! Ízelítő gyanánt folyamatosan töltünk fel képeket a honlapunkra, de addig is látogasson el személyesen mintatermünkbe!tovább a cikkhez
Spirit
Közkívánatra 2017. május 1-től visszahoztuk a kínálatunkba a már kifutott AMARA 06-os könyv SPIRIT nevű bútorszövetét.tovább a cikkhez
MAX City Birthday Shopping
Május 12-14. között ünnepli 12. születésnapját a MAXCity Lakberendezési Áruház. Izgalmas programok, különleges ajánlatok és akciók várják a vásárlókat! Jöjjön el Ön is a MAXCity Birthday Shopping hétvégére! Részletek: http://maxcity.hu/BirthdayShoppingtovább a cikkhez
tovább a cikkhez Még több hír/esemény
Mintaterem elérhetőség
Cím: Königs-Art Bútor mintaterem. MAX City földszint 27. üzlet Nyitvatartás: H-SZ: 10-20 V: 10-19
Telefon: +36 23 418-200
Fax:
Mobil: +36 30 619-6075
További elérhetőségek
Masaru Emoto

"Sohasem lelhetünk rá az igazi boldogságra, amíg nem válunk eggyé a korlátlan létezéssel, ehhez pedig magasabb szintre kell emelnünk tudatosságunkat"

További idézetek

Nőies hálószobák

Leírás

A hölgyeknek finomabb, részleteiben gazdagon és aprólékosan kidolgozott bútorokat terveznek a dizájnerek.

A szebbnél-szebb formák mellett azért náluk sem elhanyagható szempont a kényelem. Világosabb színek, fényes, csillogó anyagok, egymáshoz színben és árnyalatban pontosan illő dekorációk jellemzik a női szíveket megdobogtató enteriőröket. Hálszobáikba belsőséges fényeket, finom mintázatú falfestést, vagy különleges tapétát ajánlunk, puha szőnyegekkel és ágytakaróval kiegészítve.

Első fotóinkon látható steppelt fejvéges ágy örök sláger. Bőrrel, textilbőrrel vagy szatén kárpittal egyaránt kiváló választás. Különösen szépen mutat egy-egy különleges technikával festett fal, vagy finoman mintás tapéta előtt.

Fényes felületekkel kombinálva, díszpárnákkal megbolondítva igazán belsőséges, intim hangulat hozható létre a melgségre vágyó, vérbeli hölgyek részére.

A második hálószobában ugyanaz a Melbourne névre keresztelt franciaágy látható, amelyiket a férfias hálószobánál is bemutattunk. Itt most fehér változatban egészen más hatást kelt, bár a kényelmi funkciójából semmit nem veszített. Fehér kiegészítő bútorokkal és pihe-puha ágytakaróval sikerült nőies stílust adni neki.

Szövetek
Bőrök