Hírek/Események
Fotózás utáni ágyak kiárusítása
Néhány ágyunkat azért gyártottunk, hogy termékfotókat készíthessünk róluk. Most, hogy feladatukat teljesítették akciós áron tudjuk Önöknek értékesíteni.tovább a cikkhez
Új bútoröltöztető program!
Sokan vannak, akik nehezen tudják elképzelni leendő kanapéjukat más szövettel, mint a kiállított mintadarab, mégsem akarnak lemondani a több száz szín közül történő választás lehetőségéről.tovább a cikkhez
Szövetek házikedvencekkel élőknek!
Azt, hogy mennyi munkát jelent a családtagnak számító kutyus vagy cica után tisztán tartani a lakást, csak az tudja, aki együtt él velük. Szerencsére mostantól legalább a kanapé miatt nem kell aggódni.tovább a cikkhez
tovább a cikkhez Még több hír/esemény
Mintaterem elérhetőség
Cím: Königs-Art Bútor mintaterem. MAX City földszint 27. üzlet
Telefon: +36 23 418-200
Fax:
Mobil: +36 30 619-6075
További elérhetőségek
Masaru Emoto

"Sohasem lelhetünk rá az igazi boldogságra, amíg nem válunk eggyé a korlátlan létezéssel, ehhez pedig magasabb szintre kell emelnünk tudatosságunkat"

További idézetek

Férfias hálószobák

Leírás

A férfiaknak szánt bútorok általában karakteres, erőteljes darabok, melyeknél a funkció és a kényelem talán a legfontosabb szempont.

Színekben a mélyebb árnyalatok, markánsabb színek fémmel, vagy sötét fával kombinálva adják alapját az enteriőrnek. Merész kontrasztok, néha kissé nyers, minden sallangtól mentes, dekorációban szegényebb világban érzik otthon magukat az erősebb nem tagjai.

Férfias hálószobákba ajánljuk a fotón látható két fekete bőr ágyat.

Az elsőnél az egyszerű forma megengedi, hogy többféle stílust is társíthassunk mellé. Mi most egyedileg készített dizájn hangfalakkal és nagyméretű, keretre feszített fotóval egészítettük ki és adtunk férfias karaktert a szobának.

A második ágy egyértelműen a modern világ kedvelői között számíthat nagy sikerre. Fejvégének támlafunkciója tökéletes kényelmet nyújt olvasáshoz, TV nézéshez, de egy laptoppal történő esti munkavégzéshez is kitűnő helyet biztosít. Fémes karakterét hangsúlyozza a lába, mely szépen rímelhet egy-egy fém kiegésztőre, jelen esetben az ezüstözött, feltűnő alakú állólámpára.

 

Szövetek
Bőrök