Hírek/Események
Fotózás utáni ágyak kiárusítása
Néhány ágyunkat azért gyártottunk, hogy termékfotókat készíthessünk róluk. Most, hogy feladatukat teljesítették akciós áron tudjuk Önöknek értékesíteni.tovább a cikkhez
Új bútoröltöztető program!
Sokan vannak, akik nehezen tudják elképzelni leendő kanapéjukat más szövettel, mint a kiállított mintadarab, mégsem akarnak lemondani a több száz szín közül történő választás lehetőségéről.tovább a cikkhez
Szövetek házikedvencekkel élőknek!
Azt, hogy mennyi munkát jelent a családtagnak számító kutyus vagy cica után tisztán tartani a lakást, csak az tudja, aki együtt él velük. Szerencsére mostantól legalább a kanapé miatt nem kell aggódni.tovább a cikkhez
tovább a cikkhez Még több hír/esemény
Mintaterem elérhetőség
Cím: Königs-Art Bútor mintaterem. MAX City földszint 27. üzlet
Telefon: +36 23 418-200
Fax:
Mobil: +36 30 619-6075
További elérhetőségek
Masaru Emoto

"Sohasem lelhetünk rá az igazi boldogságra, amíg nem válunk eggyé a korlátlan létezéssel, ehhez pedig magasabb szintre kell emelnünk tudatosságunkat"

További idézetek

Termékeink

1
Solo MAX
72.600,- Ft-tól

Karfás Babzsákfotel, amelynél két külön rekesz biztosítja a karfa keménységét és ezáltal könnyebben ki lehet szállni a fotelből.
Tini
42.300,- Ft-tól

Kamaszoknak tökéletes méretű babzsák. Ülni, feküdni, tanulni, egyaránt remek rajta. Ha elfekteted, még a barátod is melléd kuporodhat.
Trapéz Solo
69.900,- Ft-tól

Karfái, fejtámlája és megfelelő szélessége a maximális kényelmet biztosítja. Méretei miatt magas embereknek is kiváló és nincs az az érzésünk, hogy a földön ülünk, mert az ülés magassága 45 cm-
Swing
49.000,- Ft-tól

Fiatalok kedvence ez a modell, könnyen tisztítható műbőr vagy vászon huzattal, változatos színekben kapható.
Fluffy
29.900,- Ft-tól

Finom, puha színes anyagokból készült, 110 cm átmérővel. Pink, lila, padlizsán, piros, zöld, türkiz, barna, és fehér színekben.
Soul Daddy
39.900,- Ft-tól

Fényes felülettel, arany, ezüst és bronz színekben, üzletünkből azonnal elvihető.
Buddha
43.600,- Ft-tól

Fiatalos design, tökéletes kényelem leginkább meditációhoz, relaxáláshoz vagy akár olvasáshoz ajánljuk.
Chili-bean
39.000,- Ft-tól

Kényelmes bab formájú zsák, műbőr bevonó anyaggal, fiatalos színekben.
Duo Max
104.600,- Ft-tól

Hogy ha ketten szeretnétek pihenni együtt, tökéletes választás a Duo Max. Egy, kettő, három ééés egyszerre huppanjatok bele :)
Big Banana
154.800,- Ft-tól

Ha nagy a baráti társaság akkor ne habozz, akár négyen is kényelmesen elférnek rajta, de akár egyedül is végig dőlhetsz rajta.
Focilabda
32.100,- Ft-tól

Focilabda névre keresztelt babzsákunk három méretben is rendelhető - "S", "M" és "L"-es méretekben és persze különböző színekben, hogy igazán passzolhasson a kedvenc focicsapatunk színéhez.
Herceg
45.700,- Ft-tól

Akár egy trón ahol helyet foglalhatunk és élvezhetjük "hatalmunkat" :) De ha túl kicsi lenne sem kell aggódni mert van egy nagy testvére a Király.
Barbamama/Barbapapa
47.400,- Ft-tól

Barbamama tökéletesen befészkelhetjük magunkat. Földköz közel ülhetünk és hátközépig megtámasztja a hátat.
BigGirl / BigBoy
55.000,- Ft-tól

A Big family női méretű darabja a BigGirl ami kb. 170 cm testmagasságig ideális.
Kis Summo
68.200,- Ft-tól

Karfás babzsákfotel, amelynél két külön rekesz biztosítja a karfa keménységét és ezáltal könnyen fel lehet állni belőle.
1