Hírek/Események
Tapéták!
A jó idővel együtt gyönyörű tapéták érkeztek üzletünkbe! Ízelítő gyanánt folyamatosan töltünk fel képeket a honlapunkra, de addig is látogasson el személyesen mintatermünkbe!tovább a cikkhez
Spirit
Közkívánatra 2017. május 1-től visszahoztuk a kínálatunkba a már kifutott AMARA 06-os könyv SPIRIT nevű bútorszövetét.tovább a cikkhez
MAX City Birthday Shopping
Május 12-14. között ünnepli 12. születésnapját a MAXCity Lakberendezési Áruház. Izgalmas programok, különleges ajánlatok és akciók várják a vásárlókat! Jöjjön el Ön is a MAXCity Birthday Shopping hétvégére! Részletek: http://maxcity.hu/BirthdayShoppingtovább a cikkhez
tovább a cikkhez Még több hír/esemény
Mintaterem elérhetőség
Cím: Königs-Art Bútor mintaterem. MAX City földszint 27. üzlet Nyitvatartás: H-SZ: 10-20 V: 10-19
Telefon: +36 23 418-200
Fax:
Mobil: +36 30 619-6075
További elérhetőségek
Himalajai Zen mondás

"Az emberek azt állítják, hogy múlik az idő, az idő viszont csak mosolyog, mert látja, hogy az emberek mulnak."

További idézetek

Termékeink

1
Revert
Gallery Mediterranean, Gallery Sansations, Art Gallery, Pacific Collection katalógusok megtekinthetőek üzletünkben.
Mercis
A szlovén céggel való szoros együttműködés során egyre szélesebb választékkal állunk partnereink rendelkezésére, amely felöleli a bútorszövetek, műbőrök, bútorvásznak, zseniliák, bútorbőrök, sokféle microfibrák, nano bevonatú szövetek, vízlepergető vásznak, mintás bútorszövetek valamint a természetes alapanyagú szövetek palettáját.
AQUA Clean
Az Aquaclean lehetővé teszi, hogy akár a legmakacsabb foltok is eltávolíthatók legyenek csupán víz használatával. Az Aquaclean egy láthatatlan, molekuláris védőréteggel von be minden egyes szövetszálat.
Flokser
A SERTEX értékesítési franchise hálózat a FLOKSER csoport kereskedelmi ágazata. Magyarországon 2011 óta fogadja a bútorszövet, textilbőr, velúrszövet, vagy más néven flock után érdeklődő vásárlókat. Az anyavállalat székhelye Istanbulban található, Törökország területén. Hogy mit is tudnak ezek az anyagok: - vízzel tisztítható - macska karmolás álló szövetszerkezet - magas kopásállóság - antibakteriális felületkezelés - allergén anyagokat nem tartalmaz.
AMARA gyerekbarát szövetek
Az Aquaclean lehetővé teszi, hogy akár a legmakacsabb foltok is eltávolíthatók legyenek csupán víz használatával. Az Aquaclean egy láthatatlan, molekuláris védőréteggel von be minden egyes szövetszálat.
Otaru (AquaClean)
11.000,- Ft-tól

Bellagio
11.900,- Ft-tól

2018 tavaszán megújult kínálattal jelentkezik az AquaClean. Spanyolországból közvetlenül elérhető a Bellagio szövet, amely kellemesen selymes tapintásával és elegáns megjelenésével segít minket a saját stílusunk megalkotásában.
Sertex Antelope
6.900,- Ft-tól

Moon (AquaClean)
11.000,- Ft-tól

Keops (AquaClean)
11.000,- Ft-tól

Nabucco QuickClean Mercis
7.200,- Ft-tól

A Mercis 2017-es nagydobása a Nabucco bútorszövet. QuickClean technológiájuk segítségével sikerült egy roppant praktikus, és könnyen tisztítható szövetet bevezetniük. 38 szín közül lehet választani, ennyi mellett még a határozott elképzeléssel rendelkezők sem tudnak elmenni megingás nélkül.
1