Hírek/Események
Fotózás utáni ágyak kiárusítása
Néhány ágyunkat azért gyártottunk, hogy termékfotókat készíthessünk róluk. Most, hogy feladatukat teljesítették akciós áron tudjuk Önöknek értékesíteni.tovább a cikkhez
Új bútoröltöztető program!
Sokan vannak, akik nehezen tudják elképzelni leendő kanapéjukat más szövettel, mint a kiállított mintadarab, mégsem akarnak lemondani a több száz szín közül történő választás lehetőségéről.tovább a cikkhez
Szövetek házikedvencekkel élőknek!
Azt, hogy mennyi munkát jelent a családtagnak számító kutyus vagy cica után tisztán tartani a lakást, csak az tudja, aki együtt él velük. Szerencsére mostantól legalább a kanapé miatt nem kell aggódni.tovább a cikkhez
tovább a cikkhez Még több hír/esemény
Mintaterem elérhetőség
Cím: Königs-Art Bútor mintaterem. MAX City földszint 27. üzlet
Telefon: +36 23 418-200
Fax:
Mobil: +36 30 619-6075
További elérhetőségek
Himalajai Zen mondás

"Az emberek azt állítják, hogy múlik az idő, az idő viszont csak mosolyog, mert látja, hogy az emberek mulnak."

További idézetek

Termékeink

1
Fittness Memory
Réteges felépítése miatt ez a matrac nagyon jó rugalmasságú, közepesen kemény hatású. Felső rétege memory hab, mely biztosítja a komfortérzetet és a befogadó fekvőfelületet.
Fittness
Ez a matrac 5 zónás komfortréteggel kialakított, kókusszal és hideghabbal rétegesen felépített fekvőfelületű, közepesen kemény hatású. A speciális profilozás kellemesen masszírozza a fekvő testet, valamint fokozza a matracban a légcserét.
Memory Super
A megnövelt memory hab komfortréteg különlegesen puhává, befogadóvá teszi a matracot. Azoknak is ajánljuk, akik sokat forgolódnának az éjszaka folyamán, mert pozicionálja az alvó testet.
Relax
A kemény fekhelyet kedvelők részére ajánljuk. A heterogén középréteg kemény alátámasztást biztosít, hab rétegei pedig biztosítják a komfortérzetet. A matrac két oldala eltérő keménységet nyújt.
Relax Maxi
Kimondottan kemény fekhelyet nyújtó matrac. A speciális hullámkókusz magrész ideálissá teszi az állítható ágyrácsokkal való használathoz. A matrac két oldalának rétegrendje eltérő, ezért más fekvőérzetet biztosít.
Relax Memory
Ezt a matracunkat a kifejezetten kemény fekhelyet kedvelőknek ajánljuk. Felső rétege memory hab, mely biztosítja a komfortérzetet a kemény alátámasztást adó kókuszréteg mellett. A matrac réteges felépítése garantálja a kiváló rugalmasságot.
Calypso
Táskarugós matrac, nagy rugalmasságú fekvőfelületet biztosít. Egyedi felületképzése biztosítja a megfelelő testvonalkövetést, illetve a megfelelő átszellőzést.
Infinity
Hagyományos és modern anyagok ötvözézésével jött életre ez a matrac. Mindkét fekvőfelületén pontrugalmas latexréteg biztosítja a megfelelő puhaságot, a kókusz merevítőréteg és az erősített ortopédikus hab kombinációja pedig rugalmas, de jó tartású magrészt eredményez.
Admiral L
7 ergonómiai zónára osztott magrésszel és pontrugalmas latex fekvőfelülettel biztosítja a gerinc alátámasztást.
1