Hírek/Események
Tapéták!
A jó idővel együtt gyönyörű tapéták érkeztek üzletünkbe! Ízelítő gyanánt folyamatosan töltünk fel képeket a honlapunkra, de addig is látogasson el személyesen mintatermünkbe!tovább a cikkhez
Spirit
Közkívánatra 2017. május 1-től visszahoztuk a kínálatunkba a már kifutott AMARA 06-os könyv SPIRIT nevű bútorszövetét.tovább a cikkhez
MAX City Birthday Shopping
Május 12-14. között ünnepli 12. születésnapját a MAXCity Lakberendezési Áruház. Izgalmas programok, különleges ajánlatok és akciók várják a vásárlókat! Jöjjön el Ön is a MAXCity Birthday Shopping hétvégére! Részletek: http://maxcity.hu/BirthdayShoppingtovább a cikkhez
tovább a cikkhez Még több hír/esemény
Mintaterem elérhetőség
Cím: Königs-Art Bútor mintaterem. MAX City földszint 27. üzlet Nyitvatartás: H-SZ: 10-20 V: 10-19
Telefon: +36 23 418-200
Fax:
Mobil: +36 30 619-6075
További elérhetőségek
Woody Allen

"Foglalkoztat a jövőm, mivel a hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."

További idézetek

Termékeink

1
Fittness Memory
Réteges felépítése miatt ez a matrac nagyon jó rugalmasságú, közepesen kemény hatású. Felső rétege memory hab, mely biztosítja a komfortérzetet és a befogadó fekvőfelületet.
Fittness
Ez a matrac 5 zónás komfortréteggel kialakított, kókusszal és hideghabbal rétegesen felépített fekvőfelületű, közepesen kemény hatású. A speciális profilozás kellemesen masszírozza a fekvő testet, valamint fokozza a matracban a légcserét.
Aloe vera memory
A megnövelt memory hab komfortréteg különlegesen puhává, befogadóvá teszi a matracot. Azoknak is ajánljuk, akik sokat forgolódnának az éjszaka folyamán, mert pozicionálja az alvó testet.
Relax
A kemény fekhelyet kedvelők részére ajánljuk. A heterogén középréteg kemény alátámasztást biztosít, hab rétegei pedig biztosítják a komfortérzetet. A matrac két oldala eltérő keménységet nyújt.
Relax Maxi
Kimondottan kemény fekhelyet nyújtó matrac. A speciális hullámkókusz magrész ideálissá teszi az állítható ágyrácsokkal való használathoz. A matrac két oldalának rétegrendje eltérő, ezért más fekvőérzetet biztosít.
Relax Memory
Ezt a matracunkat a kifejezetten kemény fekhelyet kedvelőknek ajánljuk. Felső rétege memory hab, mely biztosítja a komfortérzetet a kemény alátámasztást adó kókuszréteg mellett. A matrac réteges felépítése garantálja a kiváló rugalmasságot.
Goodnight
Táskarugós matrac, nagy rugalmasságú fekvőfelületet biztosít. Egyedi felületképzése biztosítja a megfelelő testvonalkövetést, illetve a megfelelő átszellőzést.
Latex-kokusz
Hagyományos és modern anyagok ötvözézésével jött életre ez a matrac. Mindkét fekvőfelületén pontrugalmas latexréteg biztosítja a megfelelő puhaságot, a kókusz merevítőréteg és az erősített ortopédikus hab kombinációja pedig rugalmas, de jó tartású magrészt eredményez.
1