Hírek/Események
Fotózás utáni ágyak kiárusítása
Néhány ágyunkat azért gyártottunk, hogy termékfotókat készíthessünk róluk. Most, hogy feladatukat teljesítették akciós áron tudjuk Önöknek értékesíteni.tovább a cikkhez
Új bútoröltöztető program!
Sokan vannak, akik nehezen tudják elképzelni leendő kanapéjukat más szövettel, mint a kiállított mintadarab, mégsem akarnak lemondani a több száz szín közül történő választás lehetőségéről.tovább a cikkhez
Szövetek házikedvencekkel élőknek!
Azt, hogy mennyi munkát jelent a családtagnak számító kutyus vagy cica után tisztán tartani a lakást, csak az tudja, aki együtt él velük. Szerencsére mostantól legalább a kanapé miatt nem kell aggódni.tovább a cikkhez
tovább a cikkhez Még több hír/esemény
Mintaterem elérhetőség
Cím: Königs-Art Bútor mintaterem. MAX City földszint 27. üzlet
Telefon: +36 23 418-200
Fax:
Mobil: +36 30 619-6075
További elérhetőségek
Masaru Emoto

"Sohasem lelhetünk rá az igazi boldogságra, amíg nem válunk eggyé a korlátlan létezéssel, ehhez pedig magasabb szintre kell emelnünk tudatosságunkat"

További idézetek

Termékeink

1
Prince
265.800,- Ft-tól

Vadonatúj gombozott fejvégeink sorába lép be a Prince névre hallgató franciaágyunk. A képeken látható a 2017-től kapható kárpitozott éjjeli szekrény megoldásunk!
London
243.600,- Ft-tól

Új luxus kollekciónkhoz tartozó franciaágyunk eleganciája a finom steppelésben és a túlnyúló fejvégben rejlik.
Neo
237.600,- Ft-tól

A minimalista formát kedvelő vásárlóink részére az egyenes vonalvezetésű Neo ágyunkat ajánljuk.
Sydney
237.600,- Ft-tól

A kedvelt Sydney ülőgarnitúránk letisztult, íves formavilága ismétlődik ezen az ágyon.
London Slim
237.600,- Ft-tól

Ha London ágyunkba beleszeretett, de hely hiány miatt az eleganciáról nem akar lemondani, akkor megtalálta az igazit!
Melbourne
279.000,- Ft-tól

Nagyvonalú, elegáns, határozott és intelligens. Olvasni igazi élmény egy ilyen támlafunkciós fejvéggel megálmodott, komfortos ágyban.
Basic
237.600,- Ft-tól

Egyszerű, de nagyszerű! És hogy mit is jelent ez?! Egyszerű vonalak és nagyszerű méretek! Kis hálószobák kedvence.
Berlin
285.200,- Ft-tól

A legújabb designunk köszön vissza ebben a különleges anyagfelhasználású franciaágyunkban. A kiforrott formavilág találkozik a részletekkel, amelyek mellett nem mehetünk el szó nélkül. Precízen varrt kárpitunk teszi egyedivé a Berlin hálószoba családot.
Diva
Luxury kollekciónk új tagja eleganciát visz hálószobájába!
Solo egyszemélyes ágy
Egyszemélyes Solo ágyunkat elsősorban tiniszobákba ajánljuk. Heverőkkel szembeni nagy előnye a választható komfortú matrac és a laprugós ágyrács.
Tokió
277.300,- Ft-tól

Letisztult stílus, most Te vagy a főszerepben!
Manhattan
A stílus és kényelem ötvözhető... Ha szeret olvasni vagy kedvenc filmjét az ágyból nézni, akkor ezt a franciaágyat Önnek ajánljuk!
Manhattan Fix
253.000,- Ft-tól

A Manhattan franciaágyunk formavilágát tükröző, viszont fix fejtámlájával helytakarékosabb megoldást kínál az új típusú ágyunk.
Boxspring
231.400,- Ft-tól

2017-es kínálatunk újdonsága a Boxspring ágy, amelyhez a választott matracot egyedivé varázsoljuk Neked, ugyanazzal az anyaggal kárpitozzuk, mint a franciaágyat!
London Strong
Bemutatkozik a London Strong franciaágyunk, 13 cm magas lábakkal. A Boxspring kollekcióból átvettük a láb megoldást, és ágyaink megszokott fekvőmagasságát megemeltük, hogy még kényelmesebb legyen az alvás. Eddigi funkciói változatlanul maradnak, ágyráccsal és ágyneműtartóval kínáljuk továbbra is London családunk mindegyik tagját.
Tokió Strong
304.900,- Ft-tól

Tokió ágyunk magas lábakkal.
1