Hírek/Események
Tapéták!
A jó idővel együtt gyönyörű tapéták érkeztek üzletünkbe! Ízelítő gyanánt folyamatosan töltünk fel képeket a honlapunkra, de addig is látogasson el személyesen mintatermünkbe!tovább a cikkhez
Spirit
Közkívánatra 2017. május 1-től visszahoztuk a kínálatunkba a már kifutott AMARA 06-os könyv SPIRIT nevű bútorszövetét.tovább a cikkhez
MAX City Birthday Shopping
Május 12-14. között ünnepli 12. születésnapját a MAXCity Lakberendezési Áruház. Izgalmas programok, különleges ajánlatok és akciók várják a vásárlókat! Jöjjön el Ön is a MAXCity Birthday Shopping hétvégére! Részletek: http://maxcity.hu/BirthdayShoppingtovább a cikkhez
tovább a cikkhez Még több hír/esemény
Mintaterem elérhetőség
Cím: Königs-Art Bútor mintaterem. MAX City földszint 27. üzlet Nyitvatartás: H-SZ: 10-20 V: 10-19
Telefon: +36 23 418-200
Fax:
Mobil: +36 30 619-6075
További elérhetőségek
Himalajai Zen mondás

"Az emberek azt állítják, hogy múlik az idő, az idő viszont csak mosolyog, mert látja, hogy az emberek mulnak."

További idézetek

Bemutatkozunk

...tradíció

A MAXCity földszintjén található üzletünkben elsősorban a kiváló minőségű és kedvező áron elérhető, klasszikus ülőgarnitúrák és minimal stílusú ülőgarnitúrák miatt érdemes betérni, melyekkel egyedi hangulatot varázsolhat nappalijába, vagy otthona bármely részébe.

A Königs-Art Bútor védjegye a kézi munka és az egyediség: cégünk a nagykanizsai bútoripari tradíciókat menekíti át egy családi vállalkozás keretei közé. A Königs-Art Bútor kiváló minőségű ülőgarnitúráit hazai, szakképzett munkaerő készíti, gondos odafigyeléssel.

A szépség, elegancia és a kényelem ezzel az aprólékos, figyelmes kézimunkával párosulva adja a  bútorainknak azt az egyediséget, amelynek köszönhetően minden egyes darab több lesz, mint pusztán egy ülőgarnitúra a piacon található sok darab közül. Számunkra a tökéletes ülőgarnitúra kínálat kialakításához kiemelten fontos a vásárlók igényeinek kielégítése és az európai trendek követése, így akár klasszikus ülőgarnitúra, akár minimal ülőgarnitúra szerepel elképzelései között, mindenképpen érdemes ellátogatnia az üzletünkbe.

Az ülőgarnitúrák széles elemválasztéka - mely között ágyazható és lomtár funkcióval ellátott elemek is megtalálhatók - garantálja a termékeink praktikus, sokoldalú felhasználhatóságát, így akkor sem kell lemondania az extra funkcionalitásról, ha az Ön számára a dizájn a legfontosabb: a modeljeink mindezt egyesítik. Az egyes elemek egyedi méretben is megrendelhetők, így Ön pontosan a lakásába illő ülőgarnitúrát fogja megkapni. Az üzlet szövet választéka is a mai igényekhez igazodik: rusztikus, trendi és retro bútorszövetek közül választhatnak, melyek külön folyóméterben is megvásárolhatók. Természetesen a szennytaszító anyagok is szerepelnek a kínálatunkban, melyek tulajdonságáról a vásárlás előtt Ön is személyesen meggyőződhet (az üzletben kapott mintát otthonában tesztelheti). A MAXCity földszintjén található üzletünkben mindig megtalálhatók a cég legújabb modelljei, így érdemes rendszeresen visszajárni.

Büszkék vagyunk arra, hogy a MAXCity első bérlőinek egyikeként mára már rengeteg törzsvásárló szereti és kelti jó hírét a magyar bútorgyártásnak. A kezdetektől kezdve mindig is kitüntetett figyelmet fordítottunk a gyermekes családok igényeinek felmérésére és ezen vevői kör legteljesebb kiszolgálására. Ebből a célból folyamatosan nyomon követjük a legújabb fejlesztéseket és céltudatosan keressük a gyermekbarát, könnyen tisztán tartható szöveteket, textilbőröket, hogy a kisgyermekeseknek se kelljen lemondani a trendi, minőségi bútorokról.

Mintatermünkben gyermekjátszó-sarkot alakítottunk ki és szeretettel várjuk az érdeklődő szülőket gyermekeikkel együtt.

Hiszünk benne, hogy a kiváló minőség nem feltétlenül méregdrága és szakképzett magyar munkaerővel a legújabb trendekhez igazodva európai minőségű bútorokat lehet előállítani.

Mintatermükben mindenki meggyőződhet erről…

A kedvező árak és állandó akciók mellett, most kamatmentes részletfizetési lehetőség is megkönnyíti Önnek álmai megvalósítását.

Minőség, kedvező ár: Königs-Art Bútor.