Hírek/Események
Fotózás utáni ágyak kiárusítása
Néhány ágyunkat azért gyártottunk, hogy termékfotókat készíthessünk róluk. Most, hogy feladatukat teljesítették akciós áron tudjuk Önöknek értékesíteni.tovább a cikkhez
Új bútoröltöztető program!
Sokan vannak, akik nehezen tudják elképzelni leendő kanapéjukat más szövettel, mint a kiállított mintadarab, mégsem akarnak lemondani a több száz szín közül történő választás lehetőségéről.tovább a cikkhez
Szövetek házikedvencekkel élőknek!
Azt, hogy mennyi munkát jelent a családtagnak számító kutyus vagy cica után tisztán tartani a lakást, csak az tudja, aki együtt él velük. Szerencsére mostantól legalább a kanapé miatt nem kell aggódni.tovább a cikkhez
tovább a cikkhez Még több hír/esemény
Mintaterem elérhetőség
Cím: Königs-Art Bútor mintaterem. MAX City földszint 27. üzlet
Telefon: +36 23 418-200
Fax:
Mobil: +36 30 619-6075
További elérhetőségek
Woody Allen

"Foglalkoztat a jövőm, mivel a hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."

További idézetek

Bemutatkozunk

...tradíció

A MAXCity földszintjén található üzletünkben elsősorban a kiváló minőségű és kedvező áron elérhető, klasszikus ülőgarnitúrák és minimal stílusú ülőgarnitúrák miatt érdemes betérni, melyekkel egyedi hangulatot varázsolhat nappalijába, vagy otthona bármely részébe.

A Königs-Art Bútor védjegye a kézi munka és az egyediség: cégünk a nagykanizsai bútoripari tradíciókat menekíti át egy családi vállalkozás keretei közé. A Königs-Art Bútor kiváló minőségű ülőgarnitúráit hazai, szakképzett munkaerő készíti, gondos odafigyeléssel.

A szépség, elegancia és a kényelem ezzel az aprólékos, figyelmes kézimunkával párosulva adja a  bútorainknak azt az egyediséget, amelynek köszönhetően minden egyes darab több lesz, mint pusztán egy ülőgarnitúra a piacon található sok darab közül. Számunkra a tökéletes ülőgarnitúra kínálat kialakításához kiemelten fontos a vásárlók igényeinek kielégítése és az európai trendek követése, így akár klasszikus ülőgarnitúra, akár minimal ülőgarnitúra szerepel elképzelései között, mindenképpen érdemes ellátogatnia az üzletünkbe.

Az ülőgarnitúrák széles elemválasztéka - mely között ágyazható és lomtár funkcióval ellátott elemek is megtalálhatók - garantálja a termékeink praktikus, sokoldalú felhasználhatóságát, így akkor sem kell lemondania az extra funkcionalitásról, ha az Ön számára a dizájn a legfontosabb: a modeljeink mindezt egyesítik. Az egyes elemek egyedi méretben is megrendelhetők, így Ön pontosan a lakásába illő ülőgarnitúrát fogja megkapni. Az üzlet szövet választéka is a mai igényekhez igazodik: rusztikus, trendi és retro bútorszövetek közül választhatnak, melyek külön folyóméterben is megvásárolhatók. Természetesen a szennytaszító anyagok is szerepelnek a kínálatunkban, melyek tulajdonságáról a vásárlás előtt Ön is személyesen meggyőződhet (az üzletben kapott mintát otthonában tesztelheti). A MAXCity földszintjén található üzletünkben mindig megtalálhatók a cég legújabb modelljei, így érdemes rendszeresen visszajárni.

Büszkék vagyunk arra, hogy a MAXCity első bérlőinek egyikeként mára már rengeteg törzsvásárló szereti és kelti jó hírét a magyar bútorgyártásnak. A kezdetektől kezdve mindig is kitüntetett figyelmet fordítottunk a gyermekes családok igényeinek felmérésére és ezen vevői kör legteljesebb kiszolgálására. Ebből a célból folyamatosan nyomon követjük a legújabb fejlesztéseket és céltudatosan keressük a gyermekbarát, könnyen tisztán tartható szöveteket, textilbőröket, hogy a kisgyermekeseknek se kelljen lemondani a trendi, minőségi bútorokról.

Mintatermünkben gyermekjátszó-sarkot alakítottunk ki és szeretettel várjuk az érdeklődő szülőket gyermekeikkel együtt.

Hiszünk benne, hogy a kiváló minőség nem feltétlenül méregdrága és szakképzett magyar munkaerővel a legújabb trendekhez igazodva európai minőségű bútorokat lehet előállítani.

Mintatermükben mindenki meggyőződhet erről…

A kedvező árak és állandó akciók mellett, most kamatmentes részletfizetési lehetőség is megkönnyíti Önnek álmai megvalósítását.

Minőség, kedvező ár: Königs-Art Bútor.